Loading…

Rólunk:

A FlaViva italporok 10 éves fejlesztés után nyerték el végleges formájukat. A fejlesztő, Dr. Nagy Anna Mária fitoterapeuta és belgyógyász 10 évvel ezelőtt találkozott azzal az igénnyel, hogy a különböző problémákkal hozzáforduló pácienseknek a gyógyulásukat elősegítő, kizárólag természetes összetevőkből előállított készítményeket ajánljon. Mivel a piacon nem talált olyan termékeket, melyek elvárásainak maradéktalanul megfeleltek volna, így maga fogott hozzá ilyen élelmiszer kifejlesztéséhez. Amikor az elmélet megvolt, és papíron “elkészültek” ezek az élelmiszerek, szintén maga kutatta fel azt a gyártót, amelyik az ő elgondolása és iránymutatása alapján elő tudja állítani azokat a gyümölcs- és zöldségpor keverékeket, melyek alapanyagainak szervezetre gyakorolt hatásai bizonyítottak, és amelyek semmilyen egészségkárosító anyagot nem tartalmaznak. További kritérium volt, hogy a gyártás teljes folyamata ellenőrzött legyen, valamint az előállítás során az alapanyagok hatóanyag tartalma a lehető legkisebb mértékben csökkenjen.

Ennek a vákuumszárításos eljárással történő gyártás maximálisan megfelelt, amely során a(z esetenként bio) zöldségek és gyümölcsök levéből 40°C alatti hőmérsékleten szárított por keletkezik, melyek vízben teljes mértékben oldódva egészséges, jó ízű ital készül.

Természetesen az így előállított italporok nem csak vízben oldódnak kiválóan, tejjel, joghurttal, vagy teában is fogyaszthatók, de bármilyen étel előállításánál felhasználhatók (pl. fagylalt vagy sütemény készítéséhez, de magában is fogyaszhatók).

Az egészséges szervezet többféle hatóanyagot igényel, ezért a FlaViva italporok nem csupán egyfajta zöldségből vagy gyümölcsből készülnek. Mindegyik italpor többféle zöldség és/vagy gyümölcs keveréke, melyek szervezetre gyakorolt hatásukat így tudják maximálisan kifejteni.

Az italporok összetevőinek arányait hosszas fejlesztés és kutatómunka előzte meg. Mivel a különböző gyümölcsök és zöldségek hatóanyagainak hatása a szervezetre különböző, ezért nem mindegy, hogy ezek az alapanyagok, összetevők milyen arányban kerülnek be a szervezetbe. A FlaViva italporokban az összetevők aránya éppen ezért úgy lett meghatározva, hogy azok jótékony hatása a lehető legjobban hasznosuljanak a szervezetben.

Az italporok eredetileg nem kerültek kereskedelmi forgalomba, de a pozitív visszajelzések és a páciensek ajánlásainak köszönhetően nagyobb nyilvánosságot igényeltek a termékek. Ezért hoztuk létre ezt a weboldalt, hogy a FlaViva termékcsaláddal kapcsolatos információkat egy helyen összegyűjtve megtalálhassa minden kedves érdeklődő.

Annak érdekében, hogy a FlaViva italporokhoz az ország egész területén hozzájuthassanak  az érdeklődők elindítottuk internetes webáruházunkat is, ahol kényelmesen, kiszállítással vagy csomagponton átvétellel bárki megrendelheti termékeinket. A fitofitt.hu webáruházban nem csak a FlaViva italporokat vásárolhatják meg az érdeklődők, de idővel más, az egészséges táplálkozáshoz hozzájáruló, azt kiegészítő élelmiszerek, termékek is elérhetők lesznek.

error: A tartalom szerzői jogi védelem alatt áll!