Loading…

FlaViva AriBerry - Fekete Áfonyás-Fekete Ribizlis Instant Italpor

A vadon termő erdei fekete áfonya egyik legfontosabb hatóanyaga, a lutein az éles látás helyén, a szem retinájában a „csapok” színanyagaként segít a normál látás fenntartásában.

A fekete áfonya, a fekete ribizli és a csipkebogyó jelentős polifenol tartalma és széles spektrumú flavonoidjai jelentős szerepet játszanak az érfalak normál funkcióinak, valamint a mikrocirkuláció és a normál vérnyomás fenntartásában.

 

Készült: szigorúan ellenőrzött alapanyagokból, vadon termő erdei fekete áfonyalé, fekete ribizlilé, fekete bodzabogyólé, csipkebogyólé és maltodextrin felhasználásával, alacsony hőfokon történő, kíméletes vákuumszárítással, HACCP minőségbiztosítási rendszerben.

 

Összetétel: vadon termő erdei feketeáfonya-por, feketeribizli-por, fekete bodzabogyó por, csipkebogyó por, maltodextrin.

 

Glutén- és laktózmentes, Vegán termék. Hozzáadott cukrot, színezéket, tartósítószert NEM tartalmaz!

 

 

 

Felhasználási javaslat:

  • Frissítő gyümölcsitalként: Naponta 2 alkalommal 2 evőkanálnyi gyümölcsport 1-2 dl vízben elkeverve azonnal fogyasztható, ízletes, természetes gyümölcsitalt kaphatunk, amelynek rendszeres fogyasztása hozzájárulhat az egészséges táplálkozáshoz.
  • Natúr joghurtba keverve: Gyümölcsös joghurtként is fogyasztható.
  • Gyümölcsteaként: 2 dl teába 1-2 teáskanálnyi instant gyümölcsport elkeverve azonnal oldódó zamatos gyümölcstea különlegességet fogyaszthatunk.
  • „Egészséges nassolásként”: naponta 2 alkalommal 2 evőkanálnyi instant gyümölcsport lassan elszopogatva édes-savanykás ízű, ínyenc csemegeként fogyasztható.

 

Fontos tudnivalók:

Száraz, hűvös, fénytől és sugárzó hőtől védett helyen tartandó! Felhasználáskor csak száraz kanalat használjon, ezután mindig jól zárja le a dobozt. Felbontást követően 3 hónapon belül célszerű elfogyasztani a terméket, mert a védőfólia felnyitását követően, hosszabb állás után a gyümölcsporkristályos szemcséi a levegő nedvességtartalmának hatására összetapadhatnak. Ez nem befolyásolja a termék szavatosságát, folyadékban továbbra is oldható marad.

 

Az 1 adagnyi kóstoló termékminták
12 grammos kiszerelésben kaphatók.

 

A termék szavatossága 1 év.

 error: A tartalom szerzői jogi védelem alatt áll!