Loading…

FlaViva FlavEnzyMix - Ananász-Papaja Instant Italpor

A papaja jelentős „papain” enzim tartalma és az ananászban lévő „bromelin” enzim kiegészíthetik a bélben és a hasnyálmirigyben termelt emésztőenzimek fehérje lebontó, emésztő funkcióját, ezáltal javíthatják a tápanyagok (főként az aminosavak) felszívódását.

A citrom és a narancs citrus-flavonoidjai és egyéb hatóanyagai (pl. citromsav) hozzájárulhatnak a zsírok lebontásához és a megfelelő emésztéshez.

 

Készült: szigorúan ellenőrzött alapanyagokból, ananászlé, papajalé, bio-csicsókalé, homoktövislé, narancslé,
citromlé és maltodextrin felhasználásával, kíméletes vákuumszárításos eljárással, HACCP minőségbiztosítási
rendszerben.

Összetétel:Ananászpor, papajapor, biocsicsókapor, homoktövispor, narancspor, citrompor maltodextrin.

 

Felhasználási javaslat: Naponta 1 alkalommal a főétkezést követôen 2 evőkanálnyi instant gyümölcsport 1,5 dl vízben elkeverve azonnal fogyasztható

 

 Glutén- és laktózmentes, Vegán termék. Hozzáadott cukrot, színezéket, tartósítószert NEM tartalmaz.

 

Allergén információ: az üzem területén zeller sűrítmény feldolgozás is történik

 

100 gramm termékben:

Energia (kJ) 1477
Energia (kcal) 351
Zsír (g) 0,7
ebbôl telített zsírsav (g) 0,06
Szénhidrát (g) 79,0
ebbôl cukor (g) 35,0
Rost (g) 5,0
Fehérje (g) 1,9
Só (g)* 0,04

* Az élelmiszer kizárólag a nátrium természetes jelenlétéből adódóan tartalmaz sót.

 

Fontos tudnivalók:
Száraz, hűvös, fénytôl és sugárzó hôtôl védett helyen tartandó! Felhasználáskor csak száraz kanalat használjon, ezután mindig jól zárja le a dobozt. Felbontást követően 3 hónapon belül célszerű elfogyasztani a terméket, mert a védőfólia felnyitását követően, hosszabb állás után a gyümölcspor kristályos szemcséi a levegő nedvességtartalmának hatására összetapadhatnak. Ez nem befolyásolja a termék szavatosságát, folyadékban továbbra is oldható marad.

 

Minôségét megőrzi: a gyártástól számítva felbontás nélkül 1 évig

error: A tartalom szerzői jogi védelem alatt áll!
hu_HUHungarian