A hosszútávú megfigyeléseken és közvetlen tapasztalatokon alapuló népi gyógyászat régóta ismeri a vörös áfonya és a feketeáfonya antibakteriális és húgyúti gyulladás csökkentő hatásait, amelyeket mostanra már számos tudományos vizsgálat is igazolt.
A fekete ribizli és a csipkebogyó jelentős C-vitamin-, ásványi anyag- és polifenol tartalma szintén hozzájárul az immunrendszer normál működéséhez.
A krónikus, visszatérő húgyúti gyulladásokhoz gyakran társulhat vashiányos vérszegénység is. A fekete ribizli, a fekete bodzabogyó és a fekete áfonya szerves kötésű (organikus) vas tartalmának jó biohasznosulása hozzájárulhat a szervezet normál vas – anyagcseréjének fenntartásához.
Készült: szigorúan ellenőrzött alapanyagokból, vörös áfonyalé, vadon termő erdei fekete áfonyalé, fekete bodzabogyólé, fekete ribizlilé, csipkebogyólé és maltodextrin felhasználásával, alacsony hőfokon történő, kíméletes vákuumszárítással, HACCP minőségbiztosítási rendszerben.
Összetétel: vörös áfonyapor, vadon termő erdei fekete áfonyapor, fekete bodzabogyó por, fekete ribizlipor, csipkebogyópor, maltodextrin.
Glutén- és laktózmentes, Vegán termék. Hozzáadott cukrot, színezéket, tartósítószert NEM tartalmaz!
Felhasználási javaslat:
Fontos tudnivalók:
Száraz, hűvös, fénytől és sugárzó hőtől védett helyen tartandó! Felhasználáskor csak száraz kanalat használjon, ezután mindig jól zárja le a dobozt. Felbontást követően 3 hónapon belül célszerű elfogyasztani a terméket, mert a védőfólia felnyitását követően, hosszabb állás után a gyümölcsporkristályos szemcséi a levegő nedvességtartalmának hatására összetapadhatnak. Ez nem befolyásolja a termék szavatosságát, folyadékban továbbra is oldható marad.
100 gramm termékben:
Energia (kJ) 1465
Energia (kcal) 350
Fehérje (g) 1,8
Szénhidrát (g) 77
ebből cukor (g) 33
Zsír (g) 0
telített zsírsav (g) 0
Rost (g) 0
Só (g) 0,05
Az 1 adagnyi kóstoló termékminták
12 grammos kiszerelésben kaphatók.
A termék szavatossága 1 év.