Loading…

FlaViva Influence - Fekete Bodzabogyó Instant Italpor

A feketebodzabogyólében megtalálható biológiailag aktív hatóanyagok klinikailag igazoltan vírusölő hatásúak, ezért az ősztől tavaszig tartó meghűléses időszakokban kíméletesen és kedvezően befolyásolják a szervezetünket a kórokozókkal szembeni küzdelemben.

 

Készült: szigorúan ellenőrzött alapanyagokból, feketebodzabogyólé-, feketeribizlilé-, citromlésűrítmény és maltodextrin felhasználásával, alacsony hőfokon kíméletes vákuumszárítással, HACCP minőségbiztosítási rendszerben.

 

Összetétel: feketebodzabogyó-por, feketeribizli-por, csipkebogyó-por, citrompor, maltodextrin. 

 

 

Glutén- és laktózmentes, Vegán termék. Hozzáadott cukrot, színezéket, tartósítószert NEM tartalmaz.

 

 

 

Felhasználási javaslat:

  • Frissítő gyümölcsitalként: Naponta 2 alkalommal 2 evőkanálnyi gyümölcsport 1-2 dl vízben elkeverve azonnal fogyasztható, ízletes, természetes gyümölcsitalt kaphatunk, amelynek rendszeres fogyasztása hozzájárulhat az egészséges táplálkozáshoz.
  • Natúr joghurtba keverve: Gyümölcsös joghurtként is fogyasztható.
  • Gyümölcsteaként: 2 dl teába 1-2 teáskanálnyi instant gyümölcsport elkeverve azonnal oldódó zamatos gyümölcstea különlegességet fogyaszthatunk.
  • „Egészséges nassolásként”: naponta 2 alkalommal 2 evőkanálnyi instant gyümölcsport lassan elszopogatva édes-savanykás ízű, ínyenc csemegeként fogyasztható.

 

Fontos tudnivalók:

Száraz, hűvös, fénytől és sugárzó hőtől védett helyen tartandó! Felhasználáskor csak száraz kanalat használjon, ezután mindig jól zárja le a dobozt. Felbontást követően 3 hónapon belül célszerű elfogyasztani a terméket, mert a védőfólia felnyitását követően, hosszabb állás után a gyümölcsporkristályos szemcséi a levegő nedvességtartalmának hatására összetapadhatnak. Ez nem befolyásolja a termék szavatosságát, folyadékban továbbra is oldható marad.

 

Az 1 adagnyi kóstoló termékminták
12 grammos kiszerelésben kaphatók.

 

A termék szavatossága 1 év.

error: A tartalom szerzői jogi védelem alatt áll!
hu_HUHungarian