Loading…

FlaViva Karotin-Mix - Zöldség-Gyümölcs Instant Italpor

A döntően sárgarépát és sütőtököt tartalmazó, narancs ízű, karotinoidokban gazdag instant italpor kifejlesztése a máj meridián mentén, az elektro-akupunktúrás Voll-féle meridián méréseim eredményeként történt. Több éves szakmai megfigyeléseim szerint a karotinoidokban gazdag összetevők kedvezően befolyásolták a máj meridián pontokon mérhető elektromos vezetőképességet: a 2-3 hónapig tartó rendszeres fogyasztását követően javultak a májfunkciós laboratóriumi értékek és ezek korreláltak a máj meridián mentén mért értékekkel.

A máj közismerten az egyik legfontosabb méregtelenítő szervünk: nemcsak a bélből felszívódott élelmiszerek és italok, hanem a bőrből és a légutakból a szervezetünkbe kerülő szerves- és szervetlen káros anyagok semlegesítésében és kiválasztásában is fontos szerepet játszik. Ezért kiemelten fontos, hogy az ennek során a májsejtekben folyamatosan keletkező káros szabad-gyökök lekötésében és semlegesítésében hatékonyan támogathassuk ezt a rendkívül összetett biokémiai folyamatot, a máj számára védő hatású antioxidánsok, pl. a karotinoidokban gazdag zöldségek és gyümölcsök rendszeres és megfelelő mennyiségű bevitelével.

A több, mint 5 ezer évre visszatekintő hagyományos kínai orvoslás (HKO) szerint: „a máj a daganatokkal szembeni immunitás anyaszerveként” is ismert, ezért a daganatos betegségek kezelése során szinte minden esetben kiemelten fontos a máj támogatása is.

A „kínai pentagram 5 elem tana” szerint a májhoz tartozó érzékszerv a szem. Ezt azt régi megfigyelést tükrözi az is, hogy a máj támogatása kedvező hatással van a szem állapotára is. Emellett régóta igazolt tényt, hogy a szem retinájában (a maculának nevezett) éles látás helyén a „csapok és pálcikák” felépítésében is fontos szerepet játszanak karotinoidok, kiemelten a zeaxantin, ami jelentős mennyiségben kimutatható a sárgarépában is.

A karotinoidok (főként a retinol) – az A vitamin előanyagaként – hozzájárulnak a bőr normál működésének fenntartásához is.

Készült: szigorúan ellenőrzött alapanyagokból, biosárgarépalé-, biosütőtöklé-, ananászlé-, narancslé-, papajalé és homoktövislé-sűrítmények és maltodextrin felhasználásával, alacsony hőfokon kíméletes vákuumszárítással, HACCP minőségbiztosítási rendszerben.

 

Összetétel: biosárgarépapor, biosütőtökpor, ananászpor, narancspor, homoktövispor, papajapor, maltodextrin.

 

Glutén- és laktózmentes, Vegán termék. Hozzáadott cukrot, színezéket, tartósítószert NEM tartalmaz!

 

 

Felhasználási javaslat:

  • Frissítő gyümölcsitalként: Naponta 2 alkalommal 2 evőkanálnyi gyümölcsport 1-2 dl vízben elkeverve azonnal fogyasztható, ízletes, természetes gyümölcsitalt kaphatunk, amelynek rendszeres fogyasztása hozzájárulhat az egészséges táplálkozáshoz.
  • Natúr joghurtba keverve: Gyümölcsös joghurtként is fogyasztható.
  • Gyümölcsteaként: 2 dl teába 1-2 teáskanálnyi instant gyümölcsport elkeverve azonnal oldódó zamatos gyümölcstea különlegességet fogyaszthatunk.
  • „Egészséges nassolásként”: naponta 2 alkalommal 2 evőkanálnyi instant gyümölcsport lassan elszopogatva édes-savanykás ízű, ínyenc csemegeként fogyasztható.

 

Fontos tudnivalók:

Száraz, hűvös, fénytől és sugárzó hőtől védett helyen tartandó! Felhasználáskor csak száraz kanalat használjon, ezután mindig jól zárja le a dobozt. Felbontást követően 3 hónapon belül célszerű elfogyasztani a terméket, mert a védőfólia felnyitását követően, hosszabb állás után a gyümölcsporkristályos szemcséi a levegő nedvességtartalmának hatására összetapadhatnak. Ez nem befolyásolja a termék szavatosságát, folyadékban továbbra is oldható marad.

 

Az 1 adagnyi kóstoló termékminták

12 grammos kiszerelésben kaphatók.

A termék szavatossága 1 év.

error: A tartalom szerzői jogi védelem alatt áll!