A fogíny betegségek – pl. fogíny gyulladás (parodontózis) – enyhítésére. A meggy tudományosan igazolt antibakteriális összetevői és a feketebodzabogyó antivirális flavonoidjai, valamint a csipkebogyó és a feketeribizli jelentős C-vitamin– és polifenol tartalma hozzájárulhat a fogíny gyulladásainak mérsékléséhez.
A hidrolizált kollagén jó biohasznosulása hozzájárulhat a gyulladás következtében károsodott kötőszövetek (pl elsorvadt fogíny) regenerálódásához.
Készült: szigorúan ellenôrzött alapanyagokból, II-es típusú hidrolizált kollagén por, meggylé, feketebodzabogyólé, fekete ribizlilé, fekete áfonyalé, feketeberkenyelé és maltodextrin felhasználásával, kíméletes vákuumszárításos eljárással, HACCP minôségbiztosítási rendszerben.
Összetétel: hidrolizált kollagénpor, meggypor, fekete bodzabogyópor, fekete ribizlipor, csipkebogyópor.
Glutén- és laktózmentes, Vegán termék. Hozzáadott cukrot, színezéket, tartósítószert NEM tartalmaz.
Felhasználási javaslat:
Naponta 1 alkalommal 2 evőkanálnyi gyümölcsport 1 – 1,5 dl vízben elkeverve, azonnal fogyasztható. Érdemes a szájban hosszabb ideig tartani a folyadékot, majd lenyelni.
Fontos tudnivalók:
Száraz, hûvös, fénytôl és sugárzó hôtôl védett helyen tartandó! Felhasználáskor csak száraz kanalat használjon, ezután mindig jól zárja le a dobozt. Felbontást követôen 3 hónapon belül célszerû elfogyasztani a terméket, mert a védôfólia felnyitását követôen, hosszabb állás után a gyümölcspor kristályos szemcséi a levegô nedvességtartalmának hatására összetapadhatnak. Ez nem befolyásolja a termék szavatosságát, folyadékban továbbra is oldható marad.
Allergén információ: az üzem területén zeller sûrítmény feldolgozás is történik
Minôségét megőrzi: felbontás nélkül 1 évig
100 gramm termékben:
Energia (kJ) 1560
Energia (kcal) 372
Zsír (g) 0,2
ebbôl telített zsírsav (g) 0,0
Szénhidrát (g) 57,0
ebbôl cukor (g) 23,0
Rost (g) 0,0
Fehérje (g) 31,2
Só (g)* 0,04
* Az élelmiszer kizárólag a nátrium természetes jelenlétébôl adódóan tartalmaz sót.