KONFERENCIA KIADVÁNYOK ANGOL NYELVEN
2019
Üveges M., Kósa V., Stefanovits-Bányai É., Nagy AM., Jókai Zs.:
Investigation of antioxidant capacity and mineral content of different tea samples.
25th. International Symposium on Analytical and Environmental Problems. Ed. Alapi T., Ilisz I. ISBN 978-963-306-702-4.
Szeged, okt 7-8. 2019. 328-332.
Miski Cs., Stefanovits-Bányai É., Koczka N., Nagy AM.:
Determination of antioxidant capacity in some fruit concentrates and powders by different methods.
25th. International Symposium on Analytical and Environmental Problems. Ed. Alapi T., Ilisz I. ISBN 978-963-306-702-4.
Szeged, okt 7-8. 2019. 439-442.
Nagy AM, Koczka N. Üveges M., Jókai Zs., Stefanovits-Bányai É.:
Correlation between iron content and antioxidant capacity in food.
In: Fodor M., Bodor P. (szerk): SZIEntific Meeting for young Researchers, Ifjú Tehetségek Találkozója ITT, Dec. 09. 2019, Budapest, Szent István University (2019) 353
Page: 203-205.
2020
Veisz A., Fodor M., Stefanovits-Bányai É., Friedrich L., Németh Cs., Kovács B., Nagy AM.:
Changes in the contents of hen eggs due to polyphenol rich supplementation.
26th. International Symposium on Analytical and Environmental Problems. Ed. Alapi T., Berkecz R., Ilisz I. (szerk). Szeged, nov. 23-24. 2020.
ISBN 978-963-306-771-0.
Page: 256-260.
Papp Á., Kovács M., Stefanovits-Bányai É., Nagy AM.:
Relationships of total polyphenol content, antioxidant capacity and antibacterial effect in fruit-vegetable instant powders
26th. International Symposium on Analytical and Environmental Problems. Ed. Alapi T., Berkecz R., Ilisz I. (szerk). Szeged, nov. 23-24. 2020.
ISBN 978-963-306-771-0. 261-265.
2021
A.M. Nagy, A.Veisz, É. Stefanovits-Bányai:
Changes in antioxidant properties of fruit and vegetable concentrates under the effect of vacuum drying.
27th. International Symposium on Analytical and Environmental Problems. Ed. Alapi T., Berkecz R., Ilisz I. (szerk). Szeged, nov. 22-23. 2021.
ISBN 978-963-306-835-9. 250-254.
KONFERENCIA KIADVÁNYOK
ANGOL NELVŰ ÖSSZEFOGLALÓK (ABSZTRAKTOK)
2021
Veisz A., Fodor M., Stefanovits-Bányai É., Nagy AM.:
Changes in the nutritional values of hen meat when feeding with feed rich in polyphenol components (A tyúkhús beltartalmi értékeinek változása polifenolos komponensekben gazdag táppal történő takarmányozás során)
Magyar Szabadgyök-Kutató Társaság XI. Kongresszusa. Budapest, 2021. Aug 27.
ISBN: ISBN 978-615-6203-01-4. P. 08.
KONFERENCIA KIADVÁNYOK
AZ ELŐADÁSOK MAGYAR NELVŰ ÖSSZEFOGLALÓK (ABSZTRAKTOK)
2015
Nagy AM.:
A HKO elvein alapuló Elektro-akupunktúrás Voll féle meridián mérés eredményeinek összefüggései az eltérő etiológiájú májbetegek laboratóriumi- és képalkotó vizsgálataival, természetes hatóanyagokat tartalmazó komplex terápia
előtt és után
Magyar Akupunktúrás Orvosok Társasága XXX. kongresszus, Budapest, 2015.09. 5-6.
Nagy AM., Blázovics Anna:
Étkezési rostokban és flavonoidokban gazdag vákuumszárított élelmiszer-koncentrátumok hatása terápia rezisztens Colitis ulcerosában és tartós lágyrész duzzanatra.
Magyar Táplálkozástudományi Társaság 40. kongresszusa, Esztergom, 2015. okt. 9.
Nagy AM., Blázovics Anna:
Antioxidánsokban gazdag „funkcionális élelmiszerek” orvosi diagnosztikai eszközökkel mérhető terápiás eredményei belgyógyászati betegségekben.
Magyar Szabadgyök-Kutató Társaság VIII. Kongresszusa, Budapest, 2015. nov.5-6. P.18.
Nagy AM., Blázovics Anna:
Antioxidánsokban gazdag „funkcionális élelmiszerek” orvosi diagnosztikai eszközökkel mérhető terápiás eredményei belgyógyászati betegségekben.
Magyar Szabadgyök-Kutató Társaság VIII. Kongresszusa, Budapest, 2015. nov.5-6. P.18.
Süle K., Szentmihályi K., Fébel H., Papp N., Fehér E., Hegedűs A., Stefanovits-Bányai É., Nagy A.M., Blázovics A.:
A meggyfogyasztás homeosztázisra kifejtett hatása alimentáriasan előidézett zsírmájas állatok szívében és májában.
Magyar Szabadgyök-Kutató Társaság VIII. Kongresszusa, 2015. Budapest, nov.5-6. P.23-24.
2018
Nagy AM.:
Az akut és a krónikus stressz klinikailag jól mérhető paramétereinek korrelálása az akupunktúrás pontok elektromos vezetőképességével, valamint az eltérések kezelési lehetőségei természetes hatóanyagokkal.
„TCM in Evidence-based Medicine” International TCM Congress, a Magyar Akupunktúrás Orvosok Társasága (MAOT) XXXIII. kongresszusa, Budapest, 2018. szept. 28-29.
2019
Miski Cs., Stefanovitsné-Bányai Éva., Nagy AM.:
A vákuumszárítás hatása a gyümölcs és zöldség sűrítmények összes polifenol tartalmára és az antioxidáns kapacitására.
A Magyar Táplálkozástudományi Társaság XLIV. Vándorgyűlése. Székesfehérvár, 2019. okt. 3-5. ISBN 978-615-5606-09-0. P.36.
2021
Nagy AM., Stefanovitsné-Bányai Éva:
Autoimmun májgyulladáshoz társuló krónikus vas-anyagcsere zavar változásai organikus vasban gazdag, természetes zöldség-gyümölcs élelmiszerkoncentrátum szuplementáció mellett, 4 éves esetkövetés során
A Magyar Táplálkozástudományi Társaság XLIV. Vándorgyűlése. Székesfehérvár, 2021. szept. 03. ISBN 978-615-5606-11-3. P.17.